0
No votes yet

Луксозен кожен тефтер

Тефтер от изкуствена кожа. 80 бели листа, външен джоб за химикалка. Формат: A5.

Group bottom

Описание

Тефтер от изкуствена кожа. 80 бели листа, външен джоб за химикалка. Формат: A5.

Код:
A8-07