За нас

Кои сме ние

Уважаеми колеги и партньори,

reklamnisuveniri.bg е търговска марка на Принт енд Пъблишинг ООД. Сайтът представлява онлайн каталог на внасяните от нас рекламни сувенири, чието предназначение е да улесни Вашата работа и да Ви предложи насока за конкретно решение, което да отговаря на изискванията Ви.

За Ваше улеснение може да избирате между различни продукти, които да приложите като общо запитване. Наш представител ще се свърже с Вас, за да уточните всички важни детайли и да бъдете оферирани в най-кратък срок.

Какво Ви предлагаме

Предлагаме богат избор от над 10 000 рекламни материали, които ще спомогнат за постигането на целите на Вашите кампании. С нашите услуги и експертиза имате възможността да получите правилните решения за растеж на Вашия бизнес.

Как да го получите

Необходимо е единствено да добавите желаните от Вас артикули в количката и да ги изпратите като запитване. Ние ще се свържем с Вас, за да уточним всички детайли и възможни изпълнения, за да получите желаната услуга.

Какво още можем да направим за Вас

Ако не откривате подходящите за Вас рекламни сувенири, изпратете ни запитване и ще Ви предложим решение по индивидуален дизайн.